Kärt återseende

Idag har vi flyttat nästintill allt vi äger så nu är det en tom lägenhet. Pepsi har till sin glädje hittat alla bortlekta leksaker. :-)


Hon vet inte vad hon ska börja med bara :-) finns. mycket golvyta dessutom och det är ju extra roligt!

Jag ändrade mig!
Jag skrev ju att det nog inte skulle bli mer pyssel innan flytten, men idag när maken skruvade ner sina hyllor kom jag på att de skulle ju bli jättesnygga som svarta! Han gillade idén och jag for iväg och köpte färg :-)
Det var faktiskt lite skönt omväxlande att måla med svart istället för vitt ;-) Fort gick det!

Tyg!!! :-)

Jag har funderat länge på vad vi ska göra av vårt köksbord eftersom vi får ett annat i trä (vårt nuvarande har glasyta) när vi flyttar, vilket min man är överlycklig för då han inte uppskattar glas lika mycket som jag! Igår slog det mig att vi såklart ska ha det som balkongmöbel nu i sommar. Det är ju bara att klä tygsitsen med vaxduk och hitta någon passande vaxduk till bordet också. :-) Egentligen är jag inget jättefan av vaxduk, men om det är vävvaxduk går det bättre och det är just en sån jag har köpt idag till stolarna så man ska slippa fastna med ändan, vilket man lätt gör om det är för plastigt som en vanlig vaxduk:-) Det är tyget med ringarna som ska användas till den blivande utemöbeln och fjärilstyget som jag blev kär i ska användas till två vitmålade trästolar :-)

Sanna mina ord

Nu när vi ska flytta till hus blev jag inspirerad att börja blogga igen! Jag älskar inredning och har samlat på mig många inredningstips från böcker och bloggar. Här på min blogg kommer jag visa vilka tips och idéer som kommer att användas i vårt hem och hur resultatet blir! Förhoppningsvis kan jag inspirera fler till att göra om sådant som man redan har i hemmet så att det känns som en helt ny pryl eller möbel! Det är praktiskt, roligt, man slipper köpa nytt och det blir personligt. :)

RSS 2.0