Bordet är klart!

Maken och jag åkte en sväng hem till mina föräldrar där jag har hållt till när jag har fixat med bordet och nu kan jag visa resultatet!
 
Före:
 
Efter:
Ja, ni får ju tänka bort tidningarna och allt kaos runtomkring och istället tänka er bordet vid en fin soffa med fina ljus på bordsytan och några härliga inredningstidningar liggandes i något av facken :)

Decoupageprojekt nr 2 :)

Jag hittade inga passande pumps på Erikshjälpen och tur var väl det för jag kom på att jag hade ett par väldigt slitna svarta pumps i min garderob.
Här får ni en före och efterbild:
 

Jag gjorde såklart eget decoupagelim och sedan var det bara att sätta igång :)
 

Jag känner mig nöjd även med detta decoupageprojekt! :) Jag ska bara klistra fast en spets kring själva kanten (tycker det blev lite väl skarpt med en svart kant och vill att den ska se mer romantisk ut) :) och sedan är det bara att invänta sommaren och göra fina blomsterarrangemang i dessa skor :)
 
Alldeles strax ska jag iväg och fixa det sista som är kvar att göra på min lilla bordsrenovering :)

Påbörjat

Idag har jag gått lös med vitfärgen på detta bord från IKEA som funnits i min ägo i 11 år. Glömde såklart ta en "före-bild" så denna är lånad. Imorgon ska ett nytt lager vitfärg på och jag hoppas att det räcker så :)

Lite krångligt att måla med en gravidmage ;)

Sanna mina ord

Nu när vi ska flytta till hus blev jag inspirerad att börja blogga igen! Jag älskar inredning och har samlat på mig många inredningstips från böcker och bloggar. Här på min blogg kommer jag visa vilka tips och idéer som kommer att användas i vårt hem och hur resultatet blir! Förhoppningsvis kan jag inspirera fler till att göra om sådant som man redan har i hemmet så att det känns som en helt ny pryl eller möbel! Det är praktiskt, roligt, man slipper köpa nytt och det blir personligt. :)

RSS 2.0