Brudklänning i mini-bibliotek

Nu börjar övre hallen bli klar! Efter Inspiration av Äntligen hemma kom jag på att vi skulle sätta upp enkla hyllplan och ha det som bokhylla! Eftersom vi dessutom har en gungstol där blir det ju extra mysigt så numera kallar jag det för biblioteket :-) Pricken över i:et var att jag hittade den ultimata platsen till min brudklänning som jag såklart vill ha framme istället för gömd i garderob :-) Glitter, glitter, glitter med en liten kristallkrona i taket som inte syns överdrivet bra på bilderna. :-) Nu saknas bara några växter och en matta! Vi ska dit med fler böcker också såklart!


Tavelvägg

Jag har haft jättesvårt att komma på hur/var jag ska hänga våra tavlor och särskilt bröllopsfotot har varit extra svårt då jag hade fått för mig att ett sånt måste man ha i vardagsrummet, men inatt kom jag på att det behöver man ju inte alls! Plus att vi har många mindre tavlor och väggprydnader som bara blir pluttiga om man sätter upp dem för sig själva. Nattens idéer har jag verkställt idag så nu ser ena väggen i vår matsal ut så här:


Sanna mina ord

Nu när vi ska flytta till hus blev jag inspirerad att börja blogga igen! Jag älskar inredning och har samlat på mig många inredningstips från böcker och bloggar. Här på min blogg kommer jag visa vilka tips och idéer som kommer att användas i vårt hem och hur resultatet blir! Förhoppningsvis kan jag inspirera fler till att göra om sådant som man redan har i hemmet så att det känns som en helt ny pryl eller möbel! Det är praktiskt, roligt, man slipper köpa nytt och det blir personligt. :)

RSS 2.0