Kliar i pysselfingrar!

Som blivande mamma och husägare känner jag mig inspirerad att börja blogga igen!
Vi kommer flytta in i vårt hus i sommar och jag tillbringar all min lediga tid till att bläddra i inredningsböcker samt inspireras av härliga inredning/återbruksgrupper som finns på Facebook!
 
Idag testade jag decoupage, men för att bli extra inspirerad blev det lite choklad och jordgubbar först (jordgubbar är helt klart min crawing!! Irriterande bara att det inte är säsong...)
 

Jag tänkte alltså göra om de gamla honungsburkarna som syns på bilden :)
 
Jag gjorde eget decoupagelim! Kände mig extra händig då, men det var inte ett dugg svårt! Koka upp 1 dl vatten med 2 msk socker i en kastrull och 1 dl vatten med 2 msk potatismjöl i en annan kastrull. När det är klart häll över sockervattnet i potatismjölvattnet och koka upp en gång till = Färdigt!
 
Resultatet:
 
Detta är ett av resultaten. Känner mig riktigt nöjd! Denna kommer antingen användas som ljuslykta eller blomvas och kommer passa perfekt på vårt vardagsrumsbord som jag ska göra om innan det är dags för flytt! :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Sanna mina ord

Nu när vi ska flytta till hus blev jag inspirerad att börja blogga igen! Jag älskar inredning och har samlat på mig många inredningstips från böcker och bloggar. Här på min blogg kommer jag visa vilka tips och idéer som kommer att användas i vårt hem och hur resultatet blir! Förhoppningsvis kan jag inspirera fler till att göra om sådant som man redan har i hemmet så att det känns som en helt ny pryl eller möbel! Det är praktiskt, roligt, man slipper köpa nytt och det blir personligt. :)

RSS 2.0