Hejdå förpackningar!

Hur ofta händer det inte att man tar förpackningen med linser eller ris ur skaffetiet och plötsligt har man en sjö av ris eller linser på golvet för att förpackningen var trasig eller inte helt stängd?! Hos oss händer det allt för ofta så nu har jag tagit itu med problemet och skaffat massa glasburkar :-)


Jag passade på att ge dem lite färg med hjälp av älskade washitejpen. Jag kommer såklart sätta dit fina etiketter också, men det får vänta tills jag har alla burkar jag behöver :-) Blir mycket gladare av att kolla in i skafferiet nu!Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Sanna mina ord

Nu när vi ska flytta till hus blev jag inspirerad att börja blogga igen! Jag älskar inredning och har samlat på mig många inredningstips från böcker och bloggar. Här på min blogg kommer jag visa vilka tips och idéer som kommer att användas i vårt hem och hur resultatet blir! Förhoppningsvis kan jag inspirera fler till att göra om sådant som man redan har i hemmet så att det känns som en helt ny pryl eller möbel! Det är praktiskt, roligt, man slipper köpa nytt och det blir personligt. :)

RSS 2.0